Over René Pettinga & To-Manage

To-Manage is begin 2020 opgericht met de visie om bedrijven te ondersteunen en te “ontzorgen” op het gebied van (interim) management en bedrijfsconsultancy.

Al ver voordat ik besloot zelfstandig ondernemer te worden heb ik mij gespecialiseerd in commercieel en technisch management in combinatie met een leiderschapsrol. Mijn ervaringen heb ik o.a. te danken aan de diverse uitdagende functies die ik heb uitgevoerd bij dynamische organisaties. Met name in technische/industriële markten zowel nationaal als internationaal.

Naast het tijdelijk vervullen van commerciële- en leidinggevende rollen heb ik mij ook vastgebeten in verandermanagement, het geven van strategisch advies en het toepassen van bedrijfs- (proces) optimalisatie.

Door mijn constante drive, technische interesses, enthousiasme en commerciële visie vond ik het dan ook tijd worden om mijn passies te delen met anderen. Met als doel ze te helpen met het professionaliseren van hun organisaties en de mensen en hun onderneming(en) te ontwikkelen naar een hoger niveau.

Mijn gedrevenheid en zelfstandigheid hebben mij altijd enorm geholpen in de rollen die ik vervuld heb. Ik ga voor resultaat!!

-René Pettinga-

"There is alway's something to manage....."

René Pettinga

“Doe wat je zegt, zeg wat je doet”

“Volg je hart, want die klopt altijd!”

“Sommigen willen dat het gebeurt, sommigen wensen dat het gebeurt, anderen zorgen ervoor dat het gebeurt”